Industrii țintă

Instalații

Producție Motoare

Automotive

Instalații

Pentru industria instalațiilor furnizăm etichete pentru butoane de comenzi, becuri de semnalizare, scheme electrice, diagrame, fișe tehnice, denumire de produs,etc. Plasticul este principalul material folosit în procesul de producție, alături de aluminiu eloxat si inox, în funcție de aplicația lor si mediu de folosintă a produsului.

Producție Motoare

În industria producției de motoare furnizăm etichete pentru generatoare, grupuri electrogene, radiatoare, motoare, etc. Placuțele produse pentru această industrie sunt fabricate în special din aluminiu eloxat, deoarece este un material flexibil, ușor de aplicat pe diferite suprafețe.

Automotive

Pentru industria automotivelor furnizăm etichete pentru sculele de manufacturare, fișe tehnice, tabele de mentenanță, pentru scanare produs (cod de bare sau data matrix), etc. Pe lângă duritatea si rezistența sa în diferite medii de utilizare, aluminiul eloxat oferă o varietate cromatică care satisface o gamă largă de cerințe.

Confecții metalice

Petrolieră

Navală

Pentru industria navală producem etichete pentru valve, taiem plăci de timbru, etichete pentru robineți, etichete de avertizare, semne IMO, etichete de cameră, panou cu denumirea navei, etichete de informare, etc.
În domeniul naval se folosesc atât etichete metalice, cât si cele plastice, în funcție de mediul lor de utilizare.

Confecții metalice

În industria confecțiilor metalice se folosesc etichete din aluminiu și inox pentru containere, echipamente de ridicare, megacricuri, ambalaje metalice, ascensoare, etc. Majoritatea placuțelor conțin specificații tehnice ale produselor confecționate.

Petrolieră

Pentru industria petrolieră producem plăci de timbru și etichete pentru robineți industriali care se folosesc pentru schimbatoare de caldură, vase sub presiune, conducte, bazine carburanți, utilaje exploatare, sonde foraj, etc.
Inoxul este factorul cheie în această ecuație, deoarece rezistența sa la medii corozive, acide și saline constituie un atu important în această industrie.

Call Now Button