Cine suntem

Datirom Distribution s-a născut din dorința unui om de a experimenta, de a se juca cu echipamentele laser pe care le comercializa pe vremea aceea. Era fascinat de tehnologie și de câte aplicații practice putea descoperi. A avut curiozitatea, îndârjirea și nebunia unui copil de a încerca acea jucarie nouă, numită Laser CO2. Deși era o jucarie veche, a fost scoasă la lumina și a devenit o bijuterie tehnologică pe care o folosește și astăzi.

Joaca a devenit serioasă, s-a transformat într-un proces continuu de creație, de identificare de soluții, de a răspunde prompt și profesionist nevoilor clienților.
A pornit la drum, cu entuziasm și dorința de a atinge Everestul. Astăzi suntem o echipă de tineri, dedicați și implicați, orientați spre rezultate și soluții, scopul nostru este satisfacția clientului și parteneriatele de succes pe termen lung. Pentru a ne dezvolta, investim în permanență în oameni, echipamente profesionale și materiale de calitate.
Etichetele de identificare reprezintă cartea de vizită în domeniul industrial. De aceea am decis să confecționăm etichete rezistente, durabile, cu un design plăcut, pe diverse materiale, personalizate dupa cerințele clientului.

Dorim să mulțumim tuturor angajaților, colaboratorilor, furnizorilor, clienților, care într-un fel sau altul au contribuit la construcția zilnică a companiei Datirom Distribution.

Vă promitem că vom continua să inovăm, să livrăm calitate și să punem accentul pe a ne dezvolta împreună, indiferent de provocări și obstacole!

Call Now Button